Fotografie bij de huiskamer van Haarlem

Naast mijn studie Voeding en Diëtetiek heb ik altijd met heel veel plezier in restaurants gewerkt in de bediening. Na mijn studie ben ik, na wat omzwervingen, in de bedrijfscatering gerold en op de salesafdeling terechtgekomen. Dus food is steeds de rode draad en dit wil ik ook graag terug laten komen in mijn fotografie. Om ervaring op te doen en mijn portfolio in de food fotografie uit te breiden heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb de eigenaren van onze ‘2e huiskamer’ benaderd; Sabine en Roderick van Bar Boef in Haarlem.

Roderick en op de achtergrond Sabine

Ik had twee doelen die ik op deze middag en avond wilde bereiken. De knusse, gezellige en huiselijke sfeer in mijn fotografie overbrengen. Bar Boef is de huiskamer van Haarlem en dat moet te zien zijn!
En natuurlijk wilde ik mijn food fotografie oefenen.

Zie hier het resultaat…

Deze dag heb ik eens vanaf de andere kant mogen ervaren hoe hard en vol enthousiasme Sabine en Roderick, samen met hun team, aan het huiskamergevoel werken. Ik ben heel erg benieuwd naar je reactie op mijn reportage. Natuurlijk zijn de foto’s van de gerechten ook te vinden in mijn portfolio.

Lieve Boefjes, bedankt voor de gastvrijheid!