Tarieven

Ik ben gespecialiseerd in portret-, food- en bedrijfsfotografie. Als je een shoot bij mij boekt, spreken we telefonisch/ via Facetime/ via Skype of via email vooraf je wensen door. Op basis daarvan maak ik een offerte voor je. Uiteraard heb ik enkele vaste pakketten.


Dus is het tijd voor een nieuwe foto op je LinkedIn? Wil je een nieuwe serie foto’s voor je website waarin de sfeer van je bedrijf naar voren komt? Of wil je wellicht een mooie portretserie maken in de studio? Alles kan en jij hebt het voor het zeggen! 

Je kan mij benaderen voor onder andere:

  • Portret fotografie v.a. €99,- : klik hier voor portfolio.
  • Food fotografie & Interieur fotografie v.a. €395,- : klik hier voor portfolio.
  • Lifestyleshoot (stelletjes, gezin etc.) v.a. €375,-: klik hier voor portfolio.

Algemeen

Gebruik foto’s
Tenzij we specifiek anders afspreken, kan ik mijn foto’s gebruiken voor mijn portfolio (online en offline). Verkoop is niet toegestaan. Naamsvermelding is verplicht.

Reiskosten
Ik reken €0,39 per kilometer reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis gerekend vanaf mijn woonadres in Haarlem. Eventuele parkeerkosten bereken ik door. 

Annuleren
Bij afzeggingen binnen 7 dagen voor de shoot, factureer ik 20% van de geboekte shoot. Binnen 2 werkdagen, factureer ik 50% van de kosten geboekte shoot. Bij afzegging dezelfde dag ben ik genoodzaakt 75% van de kosten te factureren.