Tarieven

Als je een shoot bij mij boekt, spreken we telefonisch/ via Facetime/ via Skype vooraf je wensen door. Is het tijd voor een nieuwe foto op je LinkedIn? Wil je een lifestyle shoot met je gezin? Een verlovingsfoto? Een foto van het gezin voor oma? Wil je mij in je huis ontvangen, naar het strand, in het bos of in de duinen? Alles kan en jij hebt het voor het zeggen! 
Om je keuze makkelijker te maken heb ik een twee populaire pakketten samengesteld. 

Deze pakketten zijn natuurlijk niet het enige wat mogelijk is. Graag kom ik samen met jou tot de best passende oplossing. Dus aarzel niet en neem contact met mij op! 

Mini shoot

Tijdens deze shoot is er voldoende tijd om bijvoorbeeld een mooie nieuwe profielfoto te maken voor bijvoorbeeld LinkedIn.
Je mag 3 foto’s kiezen die ik voor je bewerk en aanlever voor digitaal gebruik. 

Korte intake (ongeveer 15 minuten) onder het genot van een kop koffie
Duur: 30 tot 45 minuten
Prijs: €95,- inclusief btw
3 digitale foto’s 

Favoriet

In een uur kunnen we meer doen dan je denkt. Een leuke groepsfoto van het gezin voor opa en oma of die mooie love-shoot samen met je partner in de duinen.
Bij deze shoot mag je 8 foto’s kiezen die ik digitaal voor je bewerk. Daarnaast druk ik een foto af op mooi fotopapier. Dan kan je die gelijk inlijsten!

Duur: 1 uur
Prijs: €135,- inclusief btw
8 digitale foto’s
1 foto geprint op A4 formaat 

Andere wensen?

Voor het gemak heb ik twee populaire shoot uitgewerkt. Maar natuurlijk zijn er veel andere mogelijkheden! Je kan mij benaderen voor onder andere:

  • Lifestyle shoot
  • Portret/fashion shoot
  • Foodfotografie
  • Evenement fotografie tijdens feesten, borrels, lanceringen etc.

Afhankelijk van je wensen maak ik een op maat offerte voor je.

Algemeen

Gebruik foto’s
Tenzij we specifiek anders afspreken, kan ik mijn foto’s gebruiken voor mijn portfolio (online en offline). Jij mag de foto’s natuurlijk ook delen voor privé gebruik. Voor commercieel gebruik, maken wij andere afspraken.

Extra foto’s 
Extra digitale bestanden zijn €7,50 per foto
Extra A4 print: €20,- per foto

Reiskosten
Ik reken €0,39 per kilometer reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis gerekend vanaf mijn woonadres in Haarlem. Eventuele parkeerkosten bereken ik ook door. 

Annuleren
Bij afzeggingen binnen 48 uur, factureer ik 50% van de kosten geboekte shoot. Bij afzegging binnen 24 uur ben ik genoodzaakt 100% van de kosten te factureren.