Over mij

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

In iedere foto probeer ik een verhaal te vertellen. Fotografie is voor mij een uitingsvorm van ideeën die ik niet (altijd) in woorden kan omschrijven. In fotografie kan ik mijn gedachten en creativiteit kwijt. Ik zoek altijd naar mijn perfecte plaatje, want ik geloof niet in hét perfecte plaatje.

Ik ben begonnen voor de camera en stiekem keek ik mee over de schouders van de fotografen. Ik kreeg steeds meer de behoefte om achter de camera te staan en dus kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. In de jaren die daarop volgden, heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij de fotografie eigen gemaakt. Ik merkte dat anderen enthousiast zijn over mijn foto’s en werd ik steeds vaker gevraagd voor opdrachten en begon ik te experimenteren met creatief vrij werk.

Naast professionele apparatuur heb ik een oude analoge camera met bijbehorende lenzen, waar ik graag mee experimenteer. Ik vind stilstand achteruitgang en daarom studeer ik aan de Fotoacademie in Amsterdam. Een gerenommeerde vakopleiding waar ik mijzelf verder ga ontdekken en ontwikkelen als fotograaf. 

Als je op zoek bent naar een gepassioneerd beeldmaker, zoek niet verder en neem contact met mij op.