Over mij

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.Marleen Dalhuijsen Fotografie

Ik vind het leuk dat je geïnteresseerd bent in mij. In fotografie draait het, net zoals zoveel beroepen, om samenwerking. Zoals je wellicht hebt gezien op mijn website kan je bij mij terecht voor verschillende zaken. Heb je een nieuw portret nodig voor op je LinkedIn, een set (casting)foto’s voor je management of wil je een shoot met je gezin? Ook kan ik een interieur shoot voor je verzorgen of foodfotografie. De shoots vinden plaats op locatie die wij samen kiezen of in mijn studio in Beverwijk.

Mijn stijl is minimalistisch en zonder poespas. Ik hou van rustige beelden die in balans zijn.

Achtergrond

Ik ben begonnen voor de camera en stiekem keek ik mee over de schouders van de fotografen. Ik kreeg steeds meer de behoefte om achter de camera te staan en dus kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. In de jaren die daarop volgden, heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij de fotografie eigen gemaakt. Ik merkte dat anderen enthousiast zijn over mijn foto’s en werd ik steeds vaker gevraagd voor opdrachten en begon ik te experimenteren met vrij werk. Ondertussen zit ik in mijn examenjaar van een vier jaar durende opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam, waarvoor ik overgestapt ben op analoge fotografie en zelf afdruk in de doka.

Opdrachtgevers

Marleen Dalhuijsen Fotograaf Haarlem

In de afgelopen jaren heb ik veel mooie shoots mogen doen en ben ik blij met mijn vaste opdrachtgevers. Mijn dank aan onder andere Leven Magazine Haarlem, Restaurant de Bokkedoorns, FNV en Schoonmakend Nederland voor het vertrouwen in mij.

Samenwerken?

Als je op zoek bent naar een gepassioneerd beeldmaker, zoek niet verder en neem contact met mij op.