Over mij

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.Marleen Dalhuijsen Fotografie

In iedere foto probeer ik een verhaal te vertellen. Fotografie is voor mij een uitingsvorm van ideeën die ik niet (altijd) in woorden kan omschrijven. In fotografie kan ik mijn gedachten en creativiteit kwijt. Ik zoek altijd naar mijn perfecte plaatje, want ik geloof niet in hét perfecte plaatje.

Achtergrond

Ik ben begonnen voor de camera en stiekem keek ik mee over de schouders van de fotografen. Ik kreeg steeds meer de behoefte om achter de camera te staan en dus kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. In de jaren die daarop volgden, heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij de fotografie eigen gemaakt. Ik merkte dat anderen enthousiast zijn over mijn foto’s en werd ik steeds vaker gevraagd voor opdrachten en begon ik te experimenteren met vrij werk. Ondertussen zit ik halverwege mijn tweede jaar van een vier jaar durende opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Opdrachtgevers

Marleen Dalhuijsen Fotograaf Haarlem

In de afgelopen jaren heb ik veel mooie shoots mogen doen en ben ik blij met mijn vaste opdrachtgevers. Mijn dank aan onder andere Leven Magazine Haarlem, Haaglanden Medisch Centrum, Martijn Vonck Fotografie, FNV en Monkeyproud voor het vertrouwen in mij.

Samenwerken?

Als je op zoek bent naar een gepassioneerd beeldmaker, zoek niet verder en neem contact met mij op.