Goede voornemens

2019 is begonnen! Dit is het moment dat je terugblikt op het afgelopen jaar, maar vooral uitkijkt naar het nieuwe jaar. Het is de tijd van goede voornemens!

Toch start ik met een terugblik. Want 2018 was een bijzonder jaar. Vorig jaar zaten wij tijdens de jaarwisseling in Vietnam. Dit was halverwege mijn 7 maanden durende reis, samen met mijn partner, door Azië. In die tijd heb ik veel over mezelf geleerd en besloten het roer helemaal om te gooien. Ik wilde niet meer doen wat in de basis niet (meer) bij mij past, maar doen waar mijn hart ligt! 

Bij thuiskomst in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan, heb ik mijn fotografie business opgezet én ben ik een nieuwe opleiding gestart. De baan is nog niet gelukt, maar de fotografie begint te lopen en mijn opleiding is van start gegaan. 

Afgelopen tijd heb ik voldoende dips gehad, want niet alles gaat even makkelijk. Maar deze tegenslagen en soms flinke dips, doen mij beseffen dat ik dit echt wil en ik de juiste keuze heb gemaakt. Dát doet er toe!

Zonder dit besef kan ik geen nieuwe doelen (of goede voornemens) voor komend jaar maken. Dus naast persoonlijke doelen, heb ik verschillende doelen voor mijn fotografie.

Eerste jaar studie
Mijn eerste jaar studie met succes af te ronden! Eind januari staat mijn tussentijdse beoordeling gepland, die ik overigens met vertrouwen tegemoet zie.
Mede door de opleiding kan ik mijn fotografie naar een hoger niveau tillen. Ik heb al zoveel geleerd en ben al zo gegroeid. Ik zie er naar uit om dit nog veel verder uit te bouwen. 

Samenwerkingen
De fijne samenwerkingen die ik momenteel heb, uit te bouwen. Want ik heb een hoop leuke fotografie opdrachten kunnen doen en mooie kansen gekregen.

Nieuwe fotoprojecten starten
Er liggen al een aantal hele leuke ideeën op de plank, waar ik veel zin in heb om mee te starten. Een aantal mensen heb ik hiervoor al benaderd en enkele lijntjes zijn uitgezet. Nu op naar de uitvoering.

2018 was een jaar met diepe dalen en hoge pieken. Hopelijk blijven de hoge pieken en worden de dalen minder diep. Ik zie er naar uit! Proost!

GELUKKIG NIEUW JAAR!