Weekwinnaar actie #NikonMemories

Met onderstaande foto maak ik kans op een fotografiereis naar IJsland.

Op een gewone woensdagochtend kreeg ik het leuke bericht dat ik, als weekwinnaar (in week 7), genomineerd ben voor een reis naar IJsland. Als weekwinnaar krijg je een leuk Nikon paspoorthoesje. Die hoes zit natuurlijk al om mijn paspoort en wacht (ongeduldig) op een nieuw avontuur.

Van de weekwinnaars wordt een selectie van 50 foto’s voorgelegd aan de jury. De jury beoordeelt de foto’s en kiest de winnaar van de fotografiereis naar IJsland. Ik ga de komende weken, tot de uitslag op 3 augustus, heel hard duimen… Want vier dagen met een professionele fotograaf op fotografiereis naar IJsland… Wie wil dit nu niet?

Met bovenstaande foto heb ik deze prijs gewonnen en is onderdeel van mijn reportage van Singapore.