Tarieven

Ik ben gespecialiseerd in portret-, food- en bedrijfsfotografie. Als je een shoot bij mij boekt, spreken we telefonisch/ via Facetime/ via Skype vooraf je wensen door. Op basis daarvan maak ik een offerte voor je.
Dus is het tijd voor een nieuwe foto op je LinkedIn? Wil je een nieuwe serie foto’s voor je website waarin de sfeer van je bedrijf naar voren komt? Of wil je wellicht een mooie portretserie maken in de studio? Alles kan en jij hebt het voor het zeggen! 

Je kan mij benaderen voor onder andere:

  • Portret fotografie, diverse pakketten al vanaf €89,- excl btw. Klik hier voor portfolio en prijzen
  • Food fotografie & Interieur fotografie, diverse pakketten vanaf €300,- excl btw. Klik hier voor portfolio en prijzen.
  • Bruidsfotografie & lifestyleshoot (stelletjes, gezin etc.), diverse pakketten vanaf €250,-. Klik hier voor portfolio en prijzen

Los van diverse algemene pakketten, maak ik graag een op maat offerte voor je wanneer een pakket niet passend is.

Algemeen

Gebruik foto’s
Tenzij we specifiek anders afspreken, kan ik mijn foto’s gebruiken voor mijn portfolio (online en offline). Verkoop is niet toegestaan. Naamsvermelding is altijd verplicht.

Reiskosten
Ik reken €0,39 per kilometer reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis gerekend vanaf mijn woonadres in Haarlem. Eventuele parkeerkosten bereken ik ook door. 

Annuleren
Bij afzeggingen binnen 2 werkdagen, factureer ik 50% van de kosten geboekte shoot. Bij afzegging dezelfde dag ben ik genoodzaakt 75% van de kosten te factureren.